Splošni pogoji nakupa

Splošno
Spletna trgovina Naravnisok.si je namenjena vsem fizičnim ter pravnim osebam. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Cene izdelkov
Vse objavljene cene artiklov Naravnisok.si so navedene v evro denarni enoti (€), ter vključujejo davek na dodano vrednost. Cene so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko spletne trgovine Naravnisok.si. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Plačilni pogoji
Kupnino za vaša naročila lahko trenutno plačate z naslednjimi plačili:

  • Plačilo po prevzemu
    Naročilo odpremimo na delovni dan do 14. ure. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 2 delovnih dneh, običajno pa že naslednji delovni dan.
  • Plačilo po predračunu
    Naročilo odpremimo, ko od vas prejmemo nakazilo ali potrdilo o plačilu vsak delovni dan do 14. ure. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 2 delovnih dneh, običajno pa že naslednji delovni dan.


Dostava

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

Naravnisok.si mora blago dostaviti v obljubljenem času. Stroški dostave paketa so enaki za dostavo po celotni Sloveniji in so odvisni od teže naročila. Strošek dostave se v tem primeru prišteje stroškom naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in navedeno na računu. Pri naročilu čez 32 litrov soka poštnino plačamo mi.

Varnost
Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodajali tretjim osebam (izjeme v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi). Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev.

Reklamacija
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od naročila. Kupec lahko blago reklamira v 14. dneh od nakupa in zahteva takojšno zamenjavo ali vračilo kupnine. Kupec lahko blago iz reklamacije vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na lastne stroške vrne po pošti. Kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.