Spoštovane stranke,
obveščamo vas da je zaradi nastale situacije do nadaljnega spremenjen delovni čas v naši trgovini na domu, ŠPAJZI,
in sicer od 9.00-12.00 in od 14.00-16.00.  Ob sobotah 8-12 ure.
Vstop v trgovino je mogoč samo z zaščitno masko in rokavicami. Delno smo trgovino-nabiranje jabolk- preselili na dvorišče pred trgovino. 

Od 12.- 14. pa imamo ćas da prostore razkužimo in pripravimo za popoldanske nakupe.
 
Hvala za razumevanje.
Ostanimo zdravi, vas pozdravlja družina Trstenjak
 
 
 

Sodelujemo v projektu "radi imamo domače".

IMAMO MOŽNOST, PIJMO NARAVNO.

Na naši sadjarski kmetiji se že od leta 1998 ukvarjamo s proizvodnjo naravnih sokov, katere pasteriziramo na avtomatski pretočni liniji s toploto, ki jo pridobimo iz lesne biomase.

Sok je vedno takšen kakršno je sadje. Zato je naš glavni cilj predelati čim boljše in optimalno zrelo sadje, ter pripraviti pravilno mešanico sort, ki da prijetno in polno aromo, ter dovolj svež in značilen, sedaj že prepoznaven okus.

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo, izberete možnost ki vam jo ponujamo, ter tako naredite korak bližje naravi, katero vedno bolj izpodrivajo umetna, naravnim "identična" barvila, sladila, arome in konzervansi. Privoščite sebi in svojim najdražjim naš Trstenjakov sok in se prepričajte, da obstaja razlika.

Sokove označene z srčkom dobite tudi v vseh večjih Mercatorjevih trgovinah po Sloveniji

Večino naših sokov prodamo v šole, vrtce, gostišča, kmečke turizme in izbrane domače prodajalne po celi sloveniji, zato bomo zelo veseli, če nas boste poklicali in naročili brezplačne vzorce naših sokov.